”Den musiska fronten” som följetong!

Den bok jag skrev för nu nästan tio år sedan är riktigt festlig – men också tragisk. Ämnena är nära mitt arbete som tonsättare – och har sedermera även kommit nära på ett annat sätt, eftersom jag i boken också UTIFRÅN skildrar en kategori människor jag i dag tillhör: cheferna.

Kanske som ett sätt att försöka få nya perspektiv på mitt professionella dubbelliv, har jag beslutat (se där – ett chefsdrag!) skriva mig igenom boken igen (den är ändå rysligt dåligt korr-läst). I min blogg. Det kommer att göra min blogg till en riktigt omfångsrik historia, där man som läsare har möjlighet att komma med inpass och kanske rentav påverka innehållet i boken. För jag är säker på att den kommer att ändra form nu då jag närmar mig den med delvis ny blick. Kanske blir det ett kapitel mindre. Eller mer. Eller vissa perspektiv kanske helt förvrids. Tempot i publiceringen kommer säkert halta, eftersom detta blir nå’t jag får kasta mig på då barnen lagts och rapporter eller kompositioner skrivits…men va’ fan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.