ZilliacusPerssonRaitinen

…är kanske inte världens enklaste ensemblenamn att ledigt komma ihåg…Men som de spelar! Och nu har de i dagarna släppt sin senaste CD – en av de sista som ges ut på bolaget Phono Suecia, vad det verkar. Det stora lilla skivbolaget har än en gång gjort en kulturgärning då de spelat in dessa musiker av världsklass. Att de se’n valt att inkludera ett verk av mig på skivan skymmer åtminstone inte mitt omdöme…Verken – som i övrigt är skrivna av Sandström (S-D), Hedelin, Monnakgotla och Tally – ger sammantaget en lödig bild av trions kapacitet. De laddar varje takt med innehåll! I konvolutet kan man läsa en fin intervju där musikerna berättar på ett personligt sätt om verken. Skivan kallas ”Dedicated to” och har följande nummer: PSCD 189.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.