Narcissus sjösatt…

Fanny
Fanny fyller år i dag!

I fredags hade jag release för den nya CD:n. Det blev en underbar eftermiddag – inte bara för att jag fick vara i zonen och prata utan att bli avbruten… Nä, det värmde oerhört att så många kom, att Dan Laurin och Anna Paradiso Laurin kom och spelade vårt ”work in progress”, att farsans trio rev av sina låtar med skön triolfeeling. Och förstås Per Markus – min egen Ingmar Bergman – som styrde upp en snygg powerpoint, så jag till och med kunde framstå som förberedd till tänderna…Och så fick jag jättemycket beröm för plattan av högt respekterade kollegor…Man borde ha release en gång i veckan, så kunde man i övrigt vara autonom med bekräftelse…Och på bilden är min dotter, som hjälpte till att sälja skivor i fredags, och som fyller 16 i dag! Jisses…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.