En introduktion till min blogg

Den här bloggen är min egen. Vad det kommer att betyda vet ingen än. Kanske drabbas jag av verbal fartblindhet. Eller så skiter jag i det skvallriga och ägnar mig åt dekonstruktion av samtida musikteori. Uppsåtet bakom att skriva en blogg är egentligen att kunna tillåta mig att skriva vad som faller mig in. Och då kan det säkert pendla mellan det spekulativa, neurotiska och torra. Ett favoritämne är drivkrafter. Till exempel vad som driver Gunilla X på tidningen Y att trots sviktande insikter vidhålla sitt världsförbättrarperspektiv på ett område hon inte begriper. Ett annat favoritämne är ovan nämnda narcissism, ett fenomen som trissat upp priser i den klassiska musikvärlden, i många stycken distanserat konstmusiken från samtiden och…Tja, jag får se vad det blir helt enkelt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.